Over ons

Persoonlijk, kleinschalig en all-in voor jouw doelen.
‘Het is altijd mijn grootste droom geweest om een bedrijf te starten waar mensen écht hun doelen behalen. Ik zag jaarlijks zo veel mensen zich vol goede moed inschrijven bij de reguliere sportscholen, binnen korte tijd afhaken en hun doelen niet behalen.’

Iemand die jouw drukke leven begrijpt

Als je je aan haalbare methodes houdt, behaal je meer én betere resultaten dan ooit tevoren. En daarvoor hoef je geen vijf dagen per week in de gym te staan. Dat is onze visie altijd al geweest, maar ook weten we dat daar meer voor nodig is dan een regulier sportabonnement. Als hardwerkende expat in Nederland besef je dat je personal training en begeleiding nodig hebt als stok achter de deur, maar ook iemand die jouw drukke leven begrijpt. Dat zijn wij en dat is al jaren de succesfactor van Expat Personal Training.

En wist je dat wij tegenover the European Patent Office in Rijswijk, het octrooibureau voor Europa, gevestigd zijn?

Een divers aanbod en maar één doel

Dat doel? Op een effectieve én efficiënte manier maximaal resultaten behalen en nog genoeg tijd overhouden voor je familie, hobby’s en sociale leven. Onze grootste kracht zit in ons team van professionals, ruime ervaring en een divers aanbod. Hiermee kunnen we voor elk doel een passend én haalbaar plan opstellen.

Klanten aan het woord

Wij vinden het belangrijk dat jij je welkom en thuis voelt. Tijdelijk of permanent in Nederland, starter of ervaren sporter, ondernemer of werknemer? Waar je ook vandaan komt en wat jouw verhaal ook is, je bent meer dan welkom. Het geluk en de resultaten van onze klanten staan bij ons altijd op één.

De 5 krachten van Expat Personal Training

Samenwerking RWIJK GYM

Wij werken in nauwe samenwerking met RWIJK GYM. Expats personal training vind plaats in de sportschool van RWIJK GYM.

over

En, wat is jouw verhaal?

We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal en hoe je het leven als expat in Nederland ervaart. Ben jij klaar om je doelen te bereiken op een manier die bij jou als persoon en jouw leven past? Laat je gegevens bij ons achter en we nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. Zijn we een match en hebben we nog een plek voor je vrij? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking en vrijblijvende try-out training.