Onze tarieven voor personal training

“Welk prijskaartje hangt er aan effectief, efficiënt en persoonlijk trainen bij Expats Personal Training?” Die vraag krijgen we regelmatig al bij het eerste contactmoment. Dat je benieuwd bent naar de investering in je nieuwe leefstijl en dat dit een belangrijke rol speelt bij het maken van een keuze, begrijpen wij goed. Dit is ons antwoord.

Bij Expats Personal Training krijgt iedereen persoonlijk advies op maat

En dat is direct de reden dat we op basis van alleen je naam en contactgegevens nog niet direct tarieven kunnen afgeven. Onze grootste kracht is tegelijk één van de grootste verschillen met een reguliere gym: iedereen die bij Expats Personal Training start, krijgt een volledig persoonlijk begeleidingsplan. Dit plan stemmen we af op je wensen, doelen en mogelijkheden, zoals:

Geen standaardprogramma, maar een gedegen en volledig op jou afgestemd plan wat ervoor zorgt dat jij jouw doelen dit keer écht bereikt.

Wij gaan dieper in op wie jij als persoon bent

Na een kort telefonisch kennismakingsgesprek nodigen wij je uit voor een vrijblijvende intake met try-out training. Dit is volledig op onze kosten, zodat jij kunt ervaren of onze sfeer en persoonlijke werkwijze bij je passen. Na deze intake en try-out ontvang je een persoonlijk beweeg-, voedings- en leefstijladvies waarmee jij jouw doelen bereikt. Ben je net zo enthousiast als wij? Dan gaan we er samen ook echt voor en maken we verdere afspraken.

Persoonlijke begeleiding en vanaf prijzen:

Al onze begeleidingstrajecten zijn inclusief voedings- en leefstijladvies, lichaamsmetingen en 24/7 online coaching van jouw eigen personal trainer.

Ben jij klaar voor Expats Personal Training?

We zijn benieuwd wie je bent, wat je doet en wat jouw doelen zijn en willen je vertellen hoe wij ook jou kunnen gaan helpen bij het behalen van je doelen. Meld je hier aan voor jouw persoonlijke intake en try-out training, dan komen we binnen 24 uur telefonisch bij je terug om je te laten weten of we nog plek vrij hebben voor het maken van een afspraak. Tot snel!